Koop en vergelijk bij ons uw favoriete Vespa

Kom een kijkje nemen in onze showroom te Nossegem!

Nieuwe Vespa kopen?

Helemaal klaar om een nieuwe Vespa te kopen? Kom binnen in onze zaak en wij geven u met plezier uitgebreid advies. De meeste modellen kunnen wij zowel met 50cc als met 125cc aanbieden.  Didier en Stef begeleiden u naar de juiste aankoop van uw dromen. Als officiële Vespa dealer kan u bij ons ook terecht voor alle onderhoud en herstellingen van uw nieuwe Vespa.

Onze showroom te Nossegem

In onze showroom kan u onze Vespa’s komen bewonderen. Testritten kunnen worden aangevraagd vanaf maart 2019. Onze showroom is gelegen op de Mechelsesteenweg 560 te Nossegem, vlakbij het treinstation van Nossegem. Bekijk onze openingsuren en kom zeker eens langs..

Financiering nodig?

Indien u wenst, kan er een aanvraag tot financiering gedaan worden door ons. Wij zijn erkend kredietbemiddelaar bij de FSMA en kunnen financieringen afsluiten. Het is belangrijk dat u uw identiteitskaart ter beschikking stelt zodat wij de gegevens kunnen inlezen in ons systeem. Daarna worden er enkele vragen gesteld om zo snel mogelijk een juiste beoordeling te krijgen van de kredietinstelling.

Onze huidige modellen

Vespa Primavera

Vespa Sprint

Vespa GTS

Vespa GTS Super

Vespa Sei Giorni 

– Vespa Elettrica

Vespa 946


Voor informatiebrochures, accurate prijsinfo en een gemakkelijke koophulp kan u altijd naar de officiële Vespa website gaan. 

Vespa herstellingen

Eens vrijblijvend langskomen?